Nieuws

Rabo ClubSupport 2023

We hebben van de Rabo Clubsupport een mooi bedrag van € 251,47 ontvangen. We bedanken iedereen die op ons hebben gestemd.

ZONNEPANELEN?

Duurzaamheid is het volgende speerpunt dat de Stichting Vrienden van de Hiëronymuskerk verder wil uitwerken om bij te dragen aan het behoud van de Hiëronymuskerk.

Duurzaamheid en energiebesparing wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. De Stichting wil zich ook hierin nuttig maken.

Een concreet doel is de aanschaf van zonnepanelen. Wilt u ons hierbij helpen?

De Stichting Vrienden van de Hiëronymuskerk besteed uw bijdragen aan het behoud van de Hiëronymuskerk. Iedere bijdrage is zeer welkom en wordt volledig aan het doel van de Stichting besteed.

U kunt uw bijdrage overmaken naar bankrekening: NL31 RABO 0348 0966 07 ten name van Stichting Vrienden van de Hiëronymuskerk Wognum. Informatie over de mogelijkheden om verdere bijdragen aan de Stichting te leveren en over het doel van de Stichting, vindt u op de website onder Anbi.

Alvast bedankt voor uw ondersteuning!

Stichting Vrienden van de Hiëronymuskerk   wenst u prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

We hebben van de Rabo Clubsupport een mooi bedrag van € 191,45 ontvangen. We bedanken iedereen die op ons hebben gestemd.

Wij doen dit jaar mee met Rabo ClubSupport!
Bekijk hoe je ons kan steunen op www.RaboClubsupport.nl

Met de Walhala zal de nieuwe brochure “Vrienden van de Hiëronymus kerk” binnenkort worden bezorgd. Hierin wordt aangegeven op welke wijze u een bijdrage voor het behoud van de Hiëronymus kerk kunt geven. Voor op de website zie onder “Info”.

Rabo ClubSupport

We hebben van de Rabo Clubsupport een mooi bedrag van € 122,73 ontvangen. We bedanken iedereen die op ons hebben gestemd.

Rabo ClubSupport

We hebben van de Rabo Clubsupport een mooi bedrag van € 326,21 ontvangen.

We bedanken iedereen die op ons hebben gestemd.

De stichting heeft van de Belastingdienst bericht ontvangen, dat zij vanaf 16 oktober 2019  als Culturele ANBI instelling onder nummer 860 517 512 is erkend. Door de Culturele status kunnen giften soms voor 125% met de belastingaangifte worden verrekend. Voor nadere vragen kunt contact met ons opnemen.

Rabo ClubSupport

Wij doen dit jaar mee met Rabo ClubSupport!

Bekijk hoe je ons kan steunen op Rabo ClubSupport.

Met de Walhala zal de nieuwe folder “Vrienden van de Hiëronymus kerk Wognum” komende week worden bezorgd.